4 vepřové kotlety 1 malá cibule
3 šálky na nudličky pokrájené zeleniny: mrkev, petržel, celer, brukev, kapusta
sůl vývar z kostí
máslo podle potřeby pepř
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a na zpěněné cibulce na másle v hluboké pánvi Remosky je opečeme a vyjmeme. Na dno pánve dáme polovinu zeleniny, pokapeme máslem a položíme na ni kotlety. Druhou polovinu zeleniny je zakryjeme, pokapeme máslem a položíme na ni kotlety. Druhou polovinu zeleniny je zakryjeme, pokapeme máslem, přilijeme vývar z kostí a pečeme asi ½ hodiny. Podáváme s brambory sypanými zelenou petrželí.
Zajimave recepty
Recept na veprove koleno z kyty. Koleno rozsekneme napul a peceme ve velke remosce, ktera ma prikon z obou stran. Oblibena pochoutka predevsim pro pany.