4 telecí kotlety sůl
5 dkg šunky olej podle potřeby
1 malá cibule 1 lžíce másla
1 šálek nakrájených hříbků nebo žampionů
pergamenový papír nebo Alobal
Připravíme nejdříve náplň: Na polovině másla podusíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme jemně pokrájené hřiby, osolíme a společně dodusíme.
Kotlety naklepeme a osolíme. Na mělké pánvi rozpálíme polovinu másla, přidáme olej a kotlety opečeme. Z pergamenu nebo Alobalu nastříháme tvary srdce. Potřeme je olejem, na polovinu papíru položíme kotletu, posypeme nakrájenou šunkou, potřeme náplní a papír přehneme a okraje sbalíme, aby se papír neotevřel. Pečeme v předtopené střední pánvi Remosky asi 15 – 20 minut. Příloha: brambory, rýže, saláty.